Urbanista Stockholm - Wireless Earbuds

Trådløse earbuds er blevet ret populære. Og det er jo nok Apple Airpods der stjæler mest opmærksomhed på det punkt.

Det gør dog at man måske ikke kigge så meget rundt på markedet, for hvad der kunne være af alternativer. Og det er her Urbanista Stockholm kommer ind i billedet. De er nemlig 100% trådløse og minder en hel del om Airpods, dog uden at de skal koste i nærheden af den dyre pris.Urbanista’s svar på trådløse earbuds koster nemlig kun omkring 499 DKK (pris dags dato d. 22.01.2020) – Og det er jo under halvdelen af de mere kendte earbuds.

Lyder de så ligeså godt, som de store navne på markedet?

Det korte svar er: Nej – Men dermed ikke sagt at de er dårlige. For det er de bestemt ikke. Hvis man med lidt justeringerne i equalizeren f.eks Spotify, så kan man give dem lidt ekstra bund og derved give mere til lyden i dem. For lyden er lidt til den diskant side. Så høre man meget podcast eller lydbøger, så ville de være et perfekt match.

Så næste gang du skal ud og kigge efter earbuds, så syntes jeg skal kigge alternativerne igennem. For det kan godt være at Urbanista model Stockholm ikke lige er noget for dig. Men derfor findes der rigtig mange andre muligheder på det store marked. En søgning på google efter earbuds test, og du får mange test frem om mange forskellige earbuds.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

NanoTorch Twist – By KeySmart

My EDC - (Every Day Carry)